maanantai 10. lokakuuta 2011

10.10.2011


Malli: Säärystimet omasta päästä
Puikot: 4mm
Lanka: Novitan Polku, punajuuri&porkkana, menekki 34&32
Koko: iso pohkeinen

Sain säärystimeni valmiiksi, eli lisää satoa, jee! Näihin meni melkein polun jämät, muttei kuitenkaan ihan kokonaan, enkä uskaltanut enää pidempiä tehdä. Nämäkin syntyivät tarpeesta yhdistelmään hame+lenkkarit, tuon voi vetäistä päälle peittämään vähän kenkiä :)
Vähän tässä meinaa aina karata ajatus muihin hommiin, toisaalta ostelen lisää sukkalankaakin koko ajan niihin sukkiin, ja niihin, ja noihin ja... Onhan tässä vielä lähes kuukausi aikaa neuloskella sukkia, kolmiin olisi langatkin jo valmiina, katteellaan:D Seuraavaksi puikoille hyppää uusi yritys pikkuveljen sukiksi, nyt on pituuskin sopivaksi mitattu.


Puikot: 8mm
Lanka: Novitan Kelo, menekki 80g
Koko: noin 56cm

Tällaisen välityön tein sukkien neulomisen ohella :) Anttilassa oli Kelo tarjouksessa, ja tuo keltainen (ja vihreä ja punainen..) hyppäsi syliin. Ja se halusi myssyksi. Ja lapasiksi. Ja siitä tulee myös jonkilainen mekko.  No, katsotaan nyt, mitä kaikkea saan aikaiseksi.
Lanka ei ollut niin villaista kuin Novitan jotkut aiemmat paksut, sinäänsä hirvittää toi 50% akryyliä. Ja se on tosi paksua, kasin puikot oli suosituksena, itsellä varmaan pitäis olla ysit oikeasti. Mutta siitä huolimatta, näyttää hyvältä ja tuntuu hyvältä.


Käytiin kotona viikonloppuna laina-autolla, enkä voi väittää, ettei autokuume olisi iseknyt. Se olisi niiiiin näppärä ajella kotiin omalla autolla. Mutta toisaalta, se maksaa, eikä ole ekologista jne.
Mutta kotoa tuli mukana kukkasia, tai siis viherkasveja, ne on kaktuksia ja minulla ei ole mitään havaintoa, kukkiiko ne :) Samoin tuli taas lasti ruokaa, ja olisi tullut enemmänkin, mutta oli pakko sanoa ei. Eihän sitä kaikkea ehdi syömään, eikä jääkaappiin vaan mahdu määräänsä enempää. Nyt sitten pitäisi miettiä, miten laittaisi maissin ja tekisikö taas perinteistä purjopiirakkaa. Voi elämän pienet valinnat :)


Voisin väittää, että tällä viikolla on löyhempi aikataulu kuin aikoihin. Katsotaan, mitä se käytännössä tarkoittaa. Ensi viikolla on pikkusisaruksillani lomaa ja se tarkoittaa vieraita meille :)

Hyvää alkanutta viikkoa!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: