maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kesäkassivaihto


Osallistuin ensimmäistä kertaa kesäkassivaihtoon. Kirjoittelin toivovani olkalaukkua ja keltaisen ja vihreän olevan lempparivärejäni. Ja niin hainkin tänään postista laukun, jossa nämä faktat yhdistyvät:) Laukku pääsi jo testiin Botania- reissulla ja mukavasti siinä sai kannettua vähän eväitä ja vesipulloa kuumana päivänä mukana. Kuva on siellä pikapikaa napattu, eikä ehkä kaikkein paras, pitäisi antaa kuvaajalle paremmat ohjeet.. Laukku on tehty kierrätyskankaista, mistä pisteet tekijälle, KuppiKissalle. Lisäksi sain suklaakahvia, pitää maistella sitä mahdollisimman pian. Kiitoksia kovasti vain KuppiKissalle!

Jatkan joku toinen kerta omista teoksistani. Pikkusisko on kylässä ja vauvajuttuja ollaan laiteltu porukalla valmiiksi. Jännättää jo vähän!

Ihanan kesäisen päivän jatkoa!
~Kvaakkuli~

5 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Suloinen tipu kassin koristeena ja todella kesäinen kassi, oikein reissumallia.

Kuppikissa kirjoitti...

Ihanaa että tykkäsit kassista :) ja toivottavasti suklaakahvi oli hyvää. Olen juonut samanmerkin vaniljakahvia, niin aattelin, että saattaisi tuo suklaakahvi olla hyvää ;) Mutta hyviä kesiä tässä siulle ja toivottavasti kassille löytyy lisää käyttöä!

redrose82 kirjoitti...

Suloisen kassin olet saanut =)

Heidi kirjoitti...

Siis todella hieno kassi. Ja tuo koriste piste i:n päälle!

Kvaakkuli kirjoitti...

Kassi on ollut kovassa käytössä niin ostoksissa kuin muissakin jutuissa, hyvin on asiansa hoitanut:)