torstai 17. lokakuuta 2013

Sukat nro 7&8 ja vihdoin vähän muutakin..


 Malli: Novitan sukkalehti, malli e
Puikot: 2,5 mm
  Lanka: Novitan Nalle, menekki 63 g
  Koko: 35

Kummitytölle neuloin mustat sukat, koska en enää tiennyt, onko pinkki mieluinen. Tosin ostin sitä vaaleanpunaista Hilettä, josta pitäisi vielä säärystimet tehdä samaiselle tytölle. Kun kysyin synttärilahjatoiveita, niin tuli sekä sukat että säärystimet, ehkäpä toiset päätyy joululahjaksi ja toiset synttärilahjaksi. Tytön jalka on kuulemmma 34, mutta kun nämä aloitettiin kärjestä, niin en taaskaan oikein osannut arvioida pituutta ennen kantapäätä sopivaksi. Onpahan nyt vähän kasvunvaraa. Pelottavaahan tässä on se, että nämä melkein mahtuvat minulle! Niin se tytsy on ottanut jo melkein kiinni :D Lanka riitti justiinsa, tein yhtäaikaa varren puoleen väliin, sitten päättelin toisen pisteessä x, neuloin toiset saman pisteen yli pisteeseen y ja jatkoin vielä toiset samaan, kun lankaa riittikin. Jos olisi kahdet samankokoiset puikot, olisi tuo ollut helpompaa, eikä olisi tarvinnut siirrellä pyöröpuikolle toisen silmukoita.


Puikot: 2,5 mm
  Lanka: Regia 4-fädig, menekki 24 g
  Koko: 0-3 kk

Samaan syssyyn toisetkin sukat, tänään luennolla viimeistelin nämä superpolvarit. Aloitin itse asiassa vielä samaan sarjaan samalla luennolla tumppuja, mutta ne on vielä kesken. Saas nähdä, riittääkö lanka, sitä on vielä pieni nöttönen jäljellä. Kivoja nämä pienet projektit, kun saa pois noita jämiä :) Näissäkin nämä pienet puikot käytössä, pikku hiljaa olen löytänyt nämä ohuemmat puikot. 


 Malli: Oma putki
Puikot: 3,0 mm
  Lanka: Novitan Nalle, menekki 15 g
  Koko: pieni

Edelleen näitä tumppuja. En tiedä näiden käytännöllisyydestä yms., mutta tällaisia näytti muuallakin tumput olleen. Koon otin Post-It- lapusta, johon sen olin kirjoittanut varmaankin Kaspaikasta. Tuokin kerä tuli nyt tuhottua paria metriä vaille. Toisen tumpun keltainen pää piti etsiä välistä pois kerityn nöttösen keskeltä, aika leikkimiseksi meni. Mutta sainpa samannäköiset näistä ilman, että tarvitsi korkata kokonaisesta kerästä tuon vähän takia. Tein näistä ehkä vähän pidemmät kuin aiemmista, tai ainakin tuo joustinneule on vähän eri kohdassa.


Titityyssä oli Addien poistomyynti, josta ehdin nappaamaan itselleni 2,5 pyörön ja 2 bambuiset sukkapuikot. Minun piti hommata pitkät 3/3,5 pyöröt macig loopin harjoittelua varten, mutten ehtinyt! Olis pitänyt heti tilata, kun huomasin tuon alen. No, nyt on kahden extraohuet puikot, nyt pitäisi vaan kehdata ostaa noille sopivaa sukkalankaa! 

Viime viikko ja tämä viikko on ollut vähän kiireisempää. Sisko oli täällä lomalla perjantaista eiliseen, käytiin mm. kirppareilla ja Botaniassa, vihdoin ja viimein. Ei siinä kauheasti ole ehtinyt neulomaan tai bloggailemaan. Ensi viikolla alkaa muuten harkka! APUVA! Mutta siitä sitten myöhemmin lisää, nyt iltapaa ja vähän himymiä:)

Hyvää viikonloppua!
~Kvaakkuli~

PS. Olen muuten melkein kandi! Pisteet on jo merkitty rekisteriin, mutta paperit on vielä hakematta, kun kanslisti oli syyslomalla nyt loppuviikosta. Jospa maanantaina pääsisin laittaan ton eteenpäin:)

Ei kommentteja: