lauantai 18. elokuuta 2012

Eka valmis KyJy!

Malli: Pienten pukimet, lakki
Puikot: 3,0mm
 Lanka: Novitan Pretty Baby, menekki ? (lisään myöhemmin, jospa riittäisi)
Aloitettu: 22.6., valmis 18.8.
Eka KyJy-työ tuli valmiiksi! Jee!  Ei se taas paljosta ollutkaan kiinni, ompelut ja läpät, sekä tänään sain äitiltä sopivan napin ommeltavaksi. Itseasiassa yksi tiskirätti on jo valmis, mutta sehän ei riitä, pitää tehdä ne kaksi vielä. Kunhan ensin ostaa lankaa lisää niihin. Mutta myssystä tuli ihan kiva, lanka ei ole niin ihanaa kuin se joskus näytti, aika äitelän värinen :D Myssy menee jemmaan, josko tuolle joskus olisi käyttöä sitten.

Malli: Suuri Käsityölehti, 10/11
Koukku: 3mm
 Lanka: Teetee Elegant, menekki noin 125g
 Kukkahuivi siis valmistui ajoissa häihin. Pienillä muutoksilla Kässälehden ohjeella siis. Jätin pois pikkuneliöt ja kukista tein vain kaksi kerrosta. Yllättävän näppärästi sai virkattu, kun alkuun pääsi. Alla myös lähikuvaa. Ja huomaattehan ulkokuvaukset! Tosin vähän räpsittyjä vaan, otetaan ja sillä selvä. Unohdin nimittäin laturin johdon Joensuuhun, pari viikkoa yt sinniteltävä.

 Käytettiin muuten Puro-lapaset pesukoneessa. Niistä tuli hyvin tiiviit, kuvaa en vielä ehtinyt ottamaan. Meinasi venytellessä usko loppua kesken, kutistui nimittäin hivenen, heh..
 

Kotiin tuli uusi kissa. Nipsu-raukka hävisi kesän alussa, pelättiin, liekkö punkit olleet liikaa seikkailijalle tai veikö kettu tai ilves tai. Siitä asti etenkin pikkusisko on haaveillut uudesta kissasta. Nyt sitten pienen pieni neiti(?) tuli meille. Touhua riittää, vähän vielä pelätään, etenkin kissat pelkää toisiaan. Söpö, touhukas, hurmuri. Tummenpi kuin aiemmat kissat, nimi ehdotuksia heitelty, mutta nimetön vielä. Hiili, Pii, Muanvaiva, Vastus, Hiukkanen, Hiukkaskiihdytin, Myy, Mona, Ambrosia... Ei varmaan ole hankala arvata, mitä mie oon ehdottanut:D Sisko ei ihastunut niihin yllättäen.

Tänään käytiin metsässä mustikassa ja kanttarelleja etsimässä, mustikoita oli ihan sikana, kanttarelleja harmiksi vain muutama. Ehkä sitten ensi kerralla. Mutta nyt mustaherukoita keräämään.

Hyvää viikonloppua!
~Kvaakkuli~

Ei kommentteja: