perjantai 29. elokuuta 2008

Netti toimii kotona vihdoin ja viimein. Harmi vain, menen Itärajalle tänä viikonloppuna... Ironista, niin ironista. Mutta saanpahan päivitetty kuvilla tätäkin blogia.Here it is, tähtitunika! (älkää välittäkö huonosta kuvasta)
Malli Suuren Käsityölehden 2/08 numerosta. Iski silmään, oli niin nätti. Kauna haaveilin ja katselin. "Hell yeah, pakko minun on tuollainen tehdä." Lankaongelma. En tiedä, mistä saisin oikeaa lankaa. Ostan SeiskaVeikkaa, puikkokoko on lähelle sama. Tiheyskin. Katson ohejtta tarkemmin. WTF, ainut lähellekään sopiva koko on XL! Miten M on muuttunut XL:ksi. 94 cm, ei hirvitys siis.... Hetekn mietittyäni päätin, että antaa olla, siinä täytyy olla joku virhe, teen XL:nä... Mutta hei, olen 156cm pitkä ja mallin pituus on päälle 85cm, eihän se ole enää silloin tunika.... Nyt tiedän, teen XS:n pituudella. Onnitui.... :) (ainut virhe näkyy muuten tässä kuvassa, huomaatteko?!)Onnistui, kaikista vastoin käymisistä huolimatta. Yläosastakin tuli oikein nätti. Tykkään. Lämmittää kivasti paidan päällä. Kuvioon ihastuin täysin. Helposta 4,5 pyöröpuikko neuleesta tuli haastava sen takia. (Tietty silmukoiden laskeminen yli 200 tuolla puolen on aina mukavaa ja haastavaa)Malli: SK 2/08
Puikot: 4,5 pyöröt (80cm)
Lanka: 7 veljestä
Menekki: ruskeaa noin 3 kerää eli 450g, punaista ½ kerää eli noin 75gEilen oli kylmä. Itärajalla on varmasti vielä kylmempi, aloitin siis tv-työksi lapasia Mambosta. Helmineuleella. Viimeistelin äsken. Ei ollut paha urakka. Pikkusisko mieluili. Saakoon, näytti nin lutuiselta niitä koetellessa. Ehdin toivottavasti tehdä uudet ennen kylmiä ilmoja.

Malli: oma, helmineuletta päällä, sileää kämmenessä, kiilapeukalot (ah, kuinka niitä rakastankin)
Puikot: 6, en omista kaseja
Lanka: Novitan Mambo
Menekki: vähän päälle puoli kerää, noin 60gTämä lähtee omaan kotiin. Sain äidiltä kaksi pärekoria neuleille. Toinen on mummon vanha. Ihania! Nämä koristavat varmasti myös myöhemmin muitakin kämppiä kuin Itärajan solua nyt.

Ei kommentteja: